Micii fotbalişti de la Sporting Suceava s-au descurcat onorabil la turneul de la Brăila (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Timp de trei zile micii fotbalişti de la clubul “Sporting” Suceava, generaţiile 1998, 1999 şi 2000, au participat la un interesant turneu găzduit de Luceafărul Brăila. Sucevenii s-au bucurat de trei zile de meciuri interesante care le-au lărgit orizontul şi le-au îmbogăţit experienţa competiţională, lucruri esenţiale la nivelul vârstelor de 9, 10 şi 11 ani.

La categoria de vârstă 11 ani, generaţia 1998, Sporting Suceava a realizat un bilanţ de o victorie, două egaluri şi două înfrângeri. Sucevenii au învins cu 1 – 0 formaţia “Şoimii” Buzău, au încheiat nedecis, 2 -2 şi 0 – 0 partidele cu “Steaua Dunării” Galaţi şi Luceafărul Brăila, pentru ca să cedeze cu 1 – 4 jocul cu Oţelul Galaţi.

La categoria de vârstă 10 ani, Sporting Suceava a pierdut clar, scor 1 – 5 în faţa celor de la Oţelul Galaţi, au fost apoi învinşi la limită 2 – 3 partida cu “Pietricica” Piatra Neamţ şi au câştigat spectaculos cu 6 – 5 meciul cu Şcoala de Fotbal “Marius Baciu” Galaţi.

Cei mai mici, cei de 9 ani au pierdut toate cele trei partide jucate la turneul brăilean, 1 – 7 cu Steaua Dunării, 1 – 3 cu Oţelul Galaţi şi 2 – 3 cu Luceafărul Brăila, dar au lăsat o impresie excelentă gazdelor turneului.

“Competiţia organizată de Luceafărul Brăila a fost una care ne-a făcut plăcere, condiţiile de masă, cazare şi joc fiind foarte bune. Micii noştri jucători s-au descurcat peste aşteptări în unele situaţii, doar lipsa de experienţă şi faptul că au fost nevoiţi să joace cu autul cu mâna împiedicându-i să scoată rezultate mai bune.
Oricum, ţin să menţionez faptul că modul în care s-a prezentat delegaţia noastră la Brăila a fost unul demn de mândrie şi sub forma aspectului sportivilor noştri, ei fiind aplaudaţi la scenă deschisă la defilarea de pe malul Dunării. Pentru acest lucru merită să mulţumim firmei Ramiro care a asigurat toate cheltuielile deplasării”, a declarat Cornel Dîrman, care alături de fiul său Ciprian şi Adrian Cerlincă au pregătit echipele de la Sporting Suceava.


Intră acum și în grupul de