Accident de muncă într-o pădure de pe raza comunei Coșna. Un muncitor a ajuns la spital cu un picior strivit după ce a fost prins între lemne


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 29 de ani, care lucrează la exploatare forestieră într-o pădure de pe raza comunei Coșna, fiind angajat la o societate comercială de profil, a suferit un accident de muncă, în urma căruia s-a ales cu o gambă strivită.

Mai exact, bărbatul, din județul Bistrița Năsăud, lucrează în calitate de corhănitor. Astfel, miercuri, acesta trăgea cu calul arbori doborâți, iar la un moment dat s-a apropiat de o stivă de lemne moment în care de pe stivă s-a rostogolit un lemn prinzându-i piciorul stâng între lemne.

Accidentul a fost observat de un coleg de muncă, care l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Municipal Bistrița-Năsăud. Acolo, în urma îngrijirilor medicale acordate bărbatului i s-a stabilit diagnosticul de ,,contuzie, strivire gambă stângă”.

Polițiștii vor notifica I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

S-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Intră acum și în grupul de