Acasă Social Accident de muncă într-o pădure de pe raza comunei Coșna. Un muncitor...

Accident de muncă într-o pădure de pe raza comunei Coșna. Un muncitor a ajuns la spital cu un picior strivit după ce a fost prins între lemne


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 29 de ani, care lucrează la exploatare forestieră într-o pădure de pe raza comunei Coșna, fiind angajat la o societate comercială de profil, a suferit un accident de muncă, în urma căruia s-a ales cu o gambă strivită.

Mai exact, bărbatul, din județul Bistrița Năsăud, lucrează în calitate de corhănitor. Astfel, miercuri, acesta trăgea cu calul arbori doborâți, iar la un moment dat s-a apropiat de o stivă de lemne moment în care de pe stivă s-a rostogolit un lemn prinzându-i piciorul stâng între lemne.



Accidentul a fost observat de un coleg de muncă, care l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Municipal Bistrița-Năsăud. Acolo, în urma îngrijirilor medicale acordate bărbatului i s-a stabilit diagnosticul de ,,contuzie, strivire gambă stângă”.

Polițiștii vor notifica I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

S-a întocmit dosarul penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version