Acasă Actualitate Razie pe străzile din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului. Într-o...

Razie pe străzile din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului. Într-o singură zi, polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 120.000 lei, majoritatea pentru viteză


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul zilei de 12 noiembrie, polițiștii din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului au executat o acțiune pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră în rândul participanților la trafic și a depistării conducătorilor auto ce nu respectă regimul de viteză maxim admis.

Astfel, au fost aplicate 171 de amenzi în valoare de 121.785 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru viteză (81), 26 pentru centura necuplată și 64 pentru alte abateri.



De asemenea, au fost reținute 37 permise de conducere, majoritatea, din nou, pentru viteză (20). Alte 14 au fost reținute pentru depășiri neregulamentare, iar două pentru alcool.

Pe lângă asta, polițiștii au mai reținut și 18 certificate de înmatriculare și șapte seturi de plăcuțe de înmatriculare, iar două autoturisme au fost indisponibilizate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version