Noii şefi de ocoale silvice nu ştiu nici acum ce note au luat la concursul de titularizare pe post, după două săptămâni de amânări

Noii şefi de ocoale silvice numiţi la mijlocul lunii trecute de proaspătul director general al Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, încă nu au primit de la Bucureşti rezultatele de la concursul pe care l-au susţinut pentru ocuparea posturilor pe care au fost numiţi cu titlu interimar.

Rezultatele urmau să fie anunţate la finele săptămânii trecute, însă cei de la Regia Naţională a Pădurii au amânat data publicării lor pentru ziua de miercuri, când s-a primit o adresă prin care se spunea că „anunţarea rezultatelor se va face la o dată ce va fi anunţată ulterior”.

Conducerea Direcţiei Silvice a refuzat joi să facă prea multe declaraţii cu privire la situaţia creată, însă Sorin Ciobanu a spus doar că va face cunoscute aceste rezultate imediat ce ele vor fi făcute publice.

Din cei 24 de şefi de ocoale silvice, mai bine de jumătate au fost schimbaţi din motive ce au rămas deocamdată necunoscute şi totodată li s-a interzis să participe la concursul organizat la RNP, motiv pentru care aceştia au acţionat în instanţă având mari şanse de câştig.

Surse demne de încredere din Direcţia Silvică Suceava ne-au spus că schimbările au survenit asupra acelora care erau consideraţi a fi „prea apropiaţi” de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, sau de prefectul Sorin Arcadie Popescu (ex-director general al DS Suceava). Sorin Ciobanu a refuzat în cursul zilei de joi să facă vreun comentariu referitor la speculaţiile care apar pe piaţă în legătură cu acest subiect.

loading...