Polițiștii suceveni au „vânat”, în weekend, șoferii urcați la volan în stare de ebrietate


Intră acum și în grupul de

Weekendul trecut, polițiștii suceveni au organizat o acțiune menită să depistatele șoferii băuți. Amintim că NewsBucovina a relatat despre numărul mare de șoferi care circulă pe șoselele județului Suceava, în zilele de odihnă, în stare de ebrietate.

Potrivit IPJ Suceava, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acțiune punctuală pe raza județului, pe una din principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave, respectiv conducerea de vehicule pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 285 conducători auto și au fost constatate 5 infracţiuni la regimul circulației rutiere, toate pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau refuz de recoltare a probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei;

De asemenea, au fost aplicate 109 amenzi, în valoare de 59.065 lei. Totodată, au fost reținute nouă  permise de conducere și au fost retrase șapte certificate de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de