Un depozit de furaje din Brodina, și o căpiță de fân din Dolhasca incendiate intenționat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pompierii suceveni au reușit să oprească extinderea focului


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a lichida incendii puse intențional la un depozit de furaje din Brodina și la o căpiță de fân din Dolhasca.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina, au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, în comuna Brodina.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat construcția din lemn, cu pericol de propagare la o locuință învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:52.

În incendiu au ars pereții construcției, astereala acoperișului, un metru cub de material lemnos și aproximativ 8 metri liniari dintr-un gard.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, arată ISU Suceava care menționează că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința învecinată.

Sâmbătă seara pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar Voluntar pentru Situații de Urgență Dolhasca, au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o căpiță de fân, în orașul Dolhasca.

La sosirea echipajelor, ardea căpița de fân și exista pericolul de propagare a flăcărilor la căpițele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:20 și au ars aproximativ 200 Kg de fân.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, arată ISU Suceava care menționează că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat căpițele învecinate.


Intră acum și în grupul de