Un sucevean, fără permis, fiind urmărit în trafic de polițiști, și-a abandonat mașina și a încercat să se ascundă după o anexă gospodărească


Intră acum și în grupul de

Duminică seara, o patrulă a poliției a observat, în timp ce se deplasa pe DN29A pe raza localității Zvoriștea, un autoturism marca Mercedes, în privința căruia existau suspiciuni cu privire la faptul că perioada de valabilitate a autorizației de circulație a autoturismului este expirată.

Astfel, s-a procedat la urmărirea acestuia având în funcțiune semnalele luminoase și acustice. Conducătorul auto, la un moment dat, la intrarea în localitatea Șerbănești, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, intrând pe un drum comunal neclasificat.

Prin urmare, s-a continuat urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 500 metri, iar la un moment dat, bărbatul a oprit vehiculul. Atât conducătorul auto cât și pasagerul s-au sustras fugind în curtea unui imobil ce avea porțile deschise.

Având în vedere aceste aspecte s-a procedat la urmărirea pedestră a conducătorului auto care a fost identificat ascuns după o anexă gospodărească în spatele imobilului de locuit. Fiind somat să se oprească, acesta s-a conformat respectând indicațiile.

Cu această ocazie s-a stabilit că șoferul este un bărbat de 25 ani din Suceava. De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta nu este posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de