Haine contrafăcute, în valoare de 18.000 lei, au fost confiscate de la un bărbat care le vindea în cartierul sucevean Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, marți seara, un bărbat de 32 de ani și fiul acestuia de 14 ani, ambii din județul Ialomița, care ofereau spre vânzare mai multe articole vestimentare contrafăcute.

Aceștia își vindeau marfa direct dintr-un BMW cu numărul de înmatriculare german, parcat pe strada 22 Decembrie din municipiul Suceava.

Cei doi au fost conduși la sediul Secției de Poliție Urbană Burdujeni, iar în urma inventarierii bunurilor au fost găsite bluze Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren,  Hugo Boss și încălțăminte Puma, toate fără documente legale de proveniență.

Prin urmare, bunurile în valoare de aproximativ 18.000 lei au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de