O femeie din Siminicea a suferit un atac de panică în timpul unui incendiu care i-a afectat gospodăria. Focul a afectat și locuințe învecinate


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața într-o gospodărie din Siminicea de la un chibrit scăpat de proprietară pe covor, iar pompierii militari au acționat peste două ore pentru lichidarea incendiului.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Siminicea, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Siminicea.

La sosirea pompierilor ardeau o bucătărie de vară și o anexă, construite din lemn, corp comun, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.

Pe timpul intervenției, proprietara, în vârstă de 85 de ani, a suferit un atac de panică. Acesteia i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de către echipajul pompierilor paramedici, care au transportat-o, ulterior, la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

În incendiu au ars construcția corp comun pe aproximativ 30 mp, elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier, articole de uz casnic, materiale textile și altele și s-au degradat finisajele interioare, iar la locuințele învecinate, elemente de tâmplărie, respectiv o fereastră și două uși.

De asemenea, s-a degradat și podul casei pe aproximativ 80 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spații închise, arată ISU Suceava care menționează că pompierii au salvat un garaj și o casă de locuit.


Intră acum și în grupul de