Cei trei bărbați care au violat o minoră din Gura Humorului au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus, în data de 20 decembrie, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv faţă de trei bărbați pentru săvârşirea de către fiecare dintre aceştia a unei de viol.

Anterior, NewsBucovina a relatat despre acest caz. Mai exact, într-una din zilele de la începutul lunii octombrie, în timp ce minora se afla la locuinţa unei cunoştinţe din localitatea de domiciliu, unul dintre bărbați a ameninţat-o că va spune părinților ei că aceasta fumează dacă nu îi face sex oral. Astfel, minora a fost constrânsă să întreţină un act sexual cu acesta.

De asemenea, la scurt timp de la acest incident, tânăra a fost constrânsă din nou să întreţină un act sexual deja cu un alt bărbat, care a ameninţat-o că va divulga informaţia că a întreţinut anterior acte sexuale cu primul inculpat.

În acelaşi mod, la data de 27.10.2019, minora a fost constrânsă să întreţină un act sexual cu cel de-al treilea bărbat.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului menționează că toţi cei trei inculpaţi au fost cercetaţi în stare de arest preventiv.


Intră acum și în grupul de