16 șoferi au rămas fără permise, iar aproape 50 de pietoni au fost amendați în cadrul unei acțiuni a polițiștilor în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 08-09.01.2020, Serviciul Rutier Suceava și Poliția municipiului Suceava – Biroul Rutier, au organizat acțiuni punctuale pe raza municipiului Suceava pe linia disciplinării pietonilor și combaterea neacordării de către conducătorii auto a priorităţii de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public prin loc corespunzător.

Cu această ocazie, IPJ Suceava arată că au fost aplicate 95 de amenzi, în valoare de 30.495 lei, dintre care 36 față de pietonii care au încălcat normele rutiere, 13 față de conducătorii auto pentru neacordarea priorității pietonilor și 46 pentru alte abateri rutiere.

De asemenea, au fost reținute trei certificate de înmatriculare și 16 permise de conducere, dintre care 13 pentru neacordarea priorității pietonilor și trei alte cauze.

De exemplu, un sucevean de 54 de ani a rămas fără permis pentru 30 de zile după ce nu a acordat prioritate de trecere pietonilor la o trecere pentru pietoni pe strada Ana Ipătescu din Suceava. Pe lângă asta, bărbatul a mai fost și amendat.


Intră acum și în grupul de