Un sucevean a fost prins de polițiști cu aproape 50 de pachete cu țigări de contrabandă după o urmărire pedestră în orașul Siret


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani, din municipiul Suceava, a fost prins cu mai multe pachete cu țigări de contrabandă în orașul Siret.

Acesta a fost observat joi seara, de polițiști din cadrul Poliției Orașului Siret, care patrulau pe strada Petru Mușat din localitate.

Bărbatul a părut suspect pentru că părea că ascunde ceva sub haine, iar când polițiștii s-au apropiat de el, bărbatul a fugit printre blocuri. 

Polițiștii au pornit în urmărirea pedestră a bărbatului, iar după aproximativ 50 de metri s-a reușit prinderea sa, lângă acesta, pe sol, fiind găsită o sacoșă cu mai multe pachete cu țigări de proveniență extracomunitară.

Persoana în cauză a fost încătușată și condusă la sediul Poliției Orașului Siret unde s-a stabilit identitatea sa, iar că în sacoșă se aflau 920 bucăți țigări marca Ashima, despre care cel în cauză a declarat că îi aparțin și urma să le comercializeze.

Întreaga cantitate de țigări, cu o valoare de aprox. 600 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și urmează a fi introdusă în camera de corpuri delicte.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de