Un bărbat a ajuns la spital cu traumatisme serioase după ce a fost prins între două vehicule, în timp ce încerca să descarce o autoutilitară de pe o platformă

Un bărbat de 27 de ani, din comuna Boroaia, a fost serios rănit după ce a fost prins între două mașini.

Incidentul a avut loc joi sera. Bărbatul a transportat pe o platformă tractată de un autoturism, o autoutilitară în comuna Șcheia. Oprind ansamblul de vehicule înafara părții carosabile, în dreptul unui imobil, bărbatul a efectuat activități pentru a descărca autoutilitara, dezasigurând-o de chingile cu care era prinsă de platformă.

În acel moment, din cauza faptului că autoutilitara nu era asigurată și cu frâna de mână, aceasta a rulat pe platformă, spre autoturismul trăgător.

Astfel, bărbatul a încercat să oprească autoutilitara, împingând-o cu mâinile și s-a interpus între aceasta și autoturismul trăgător, însă a fost prins între cele două autovehicule.

Acesta a reușit să iasă dintre cele două autovehicule, însă pentru că acuza dureri în zona toracelui a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, prin SNUAU 112.

Bărbatul era conștient și coerent la sosirea echipajului de poliție și a echipajului medical, fiind preluat de acesta din urmă și transportat la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a prelevat o probă biologică de sânge, fiind diagnosticat cu ”traumatism toracic prin strivire”, urmând a i se efectua investigații medicale amănunțite.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.