Arest și dosar penal pentru un tânăr, fără permis, care a comis un accident în satul Ipotești și a fugit de la fața locului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Ipotești, a fost reținut pentru 24 de ore în cadrul unui dosar penal. Măsura a fost aplicată în data de 16 ianuarie, urmând ca astăzi tânărul să fie prezentat la Judecătoria Suceava cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate.

Tânărul a ajuns în aceste circumstanțe după ce în data de 15 ianuarie, conducând un Opel Corsa pe un drum neclasificat din satul Ipotești, în zona denumită popular Iazuri Ipotești, acesta a acroșat un autoturism, condus regulamentar de o localnică. În urma impactului au  rezultat pagube materiale, iar șoferul vinovat a plecat de la fața locului.

Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliției Române a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză cercetarile sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de