Un bărbat a încercat să-și dea foc pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc după ce soția i-a spus că-l va părăsi. El s-a stropit cu benzină, dar a fost imobilizat la timp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani a încercat să-și dea foc vineri după amiaza pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc după ce soția a spus că îl va părăsi.

Poliția Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112  că un bărbat se află pe stradă și a turnat pe el un lichid, amenințând că-și va da foc.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care după imobilizarea persoanei în cauză, a procedat la acordarea de îngrijiri medicale, deoarece autorul era într-o stare avansată de ebrietate, nu putea vorbi cât de cât coerent și mirosea puternic a benzină.

 Polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 42 de ani din comuna nemțeană Costița, dar care locuiește  în Câmpulung Moldovenesc, în urma unor discuții cu soția lui care i-a spus că-l va părăsi, a început să consume alcool.

În timp ce se deplasa pe str. Tudor Vladimirescu, stradă aflată într-o zonă mai puțin circulată, bărbatul a hotărât să-și dea foc, dar a fost văzut de o femeie, care a strigat la el pentru a-l împiedica și a apelat 112, iar polițiștii sosiți la fața locului au reușit să îl imobilizeze până la sosirea echipajului SMURD.

 Bărbatul a fost transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, dar medicii de la această unitate hotărând transportarea acestuia la SJU  Suceava, deoarece prezenta convulsii puternice și mirosea puternic a benzină, fiind posibil să fi înghițit carburant.


Intră acum și în grupul de