Un tânăr din Păltinoasa s-a tăiat pe antebrațul stâng cu lama pentru a impresiona o fată din Pojorâta și tot el a sunat la 112 pentru că se simțea rău. A avut nevoie de intervenție chirurgicală și internare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din Păltinoasa s-a tăiat pe antebrațul stâng cu o lamă pentru a o impresiona pe iubita sa din Pojorâta.

Astfel, polițiștii din Pojorâta au fost sesizați prin 112, vineri seara, că un tânăr de 23 de ani din Păltinoasa a solicitat o ambulanță deoarece era tăiat la antebrațul stâng.

Tânărul venise vineri în vizită la o familie din comuna Pojorâta, unde cunoștea o fată pe nume Andreea. După ce a consumat alcool împreună cu gazda, pe fondul stării de ebrietate, ca să o impresioneze pe iubita sa, acesta s-a tăiat pe antebrațul stâng cu o lamă de bărbierit.

 Întrucât se simțea rău, el a apelat 112 după ce a plecat din locuința în cauză, în drum spre gara din localitate.

El a fost transportat la Spitalul Municipal  Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare și deși rănile au fost superficiale,  au necesitat intervenție chirurgicală și  internare.

Din cauza stării vădite de ebrietate nu s-a putut relaționa cu tânărul pentru a fi obținute mai multe date și relații, aceasta declarând că nu a fost victima vreunei infracțiuni cu violență și nu a fost implicat în vreo altercație.


Intră acum și în grupul de