Un căruțaș a intrat brusc cu căruța plină de lemne și nesemnalizată în intersecția cu DN 2 E la Cornu Luncii și a lovit un BMW condus regulamentar. Șoferul a fost rănit


Intră acum și în grupul de

Un căruțaș de 27 de ani din comuna Mălini a care circula, luni dimineața la ora 3:38, cu căruța trasă de un cal, încărcată cu material lemnos, neînregistrată și nesemnalizată corespunzător, pe D.J.209A, în localitatea Cornu Luncii, din direcția Mălini către Horodniceni, la intersecția cu D.N.2E, nu acordat prioritate de trecere unui autoturism BMW, care circula din direcția Gura Humorului către Spătărești, fiind condus regulamentar un tânăr de 28 de ani, din comuna ieșeană Butea, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului șoferul a fost rănit ușor și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde a fost consultat de medicul de gardă, care a stabilit diagnosticul „traumatism toraco abdominal”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevate mostre de sânge.

Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevate mostre de sânge.

În acest caz a fost deschis un dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de