Un tânăr din Izvoarele Sucevei, martor într-un proces privind infracțiuni rutiere, a ajuns în arest pentru că ar fi mințit în fața judecătorului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Izvoarele Sucevei a ajuns în arest fiind acuzat de mărturie mincinoasă după ce ar fi spus neadevăruri într-un proces privind infracțiuni rutiere.

Poliția orașului Vicovu de Sus a deschis în data de 16 ianuarie un dosar penal pentru „mărturie mincinoasă” față de un tânăr de 25 de ani din comuna Izvoarele Sucevei.

În cursul zilei de luni s-a continuat urmărirea penală față de tânăr după ce în data de 09 ianuarie cu ocazia ascultării acestuia în calitate de martor la judecarea cauzei privind o infracțiune pe linie rutieră, acesta ar fi mințit în legătură cu datele solicitate.

Instanța de judecată i-a pus în vedere acestuia că are obligația de a spune adevărul și că  în caz contrar va comite infracțiunea de mărturie mincinoasă, dar acesta, după ce a depus jurământul de credință, a făcut afirmații mincinoase cu privire la aspectele esențiale în legătura cu faptele penale din cauza dedusă judecății.

După audierea acestuia a fost dispusă prin ordonanță reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Arestul I.P.J. Suceava.

El este cercetat pentru „mărturie mincinoasă”.


Intră acum și în grupul de