O suceveancă a văzut de la balconul apartamentului cum doi hoți încercau să fure catalizatorul mașinii sale. Mașina fusese ridicată pe un cric improvizat


Intră acum și în grupul de

O suceveancă a sesizat, vineri dimineața Poliția prin 112 reclamând că două persoane demontau o piesă de la autoturismul său, iar când a strigat la ele, acestea au fugit.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, deține un autoturism marca VW Lupo, care a fost parcat de soțul acesteia, în data de 3 ianuarie în fața blocului de pe str. Dimitrie Cantemir din Suceava.

Vineri dimineața în jurul orei 3:10,  femeia a auzit zgomote în fața blocului, iar de la balconul locuinței  a observat un tânăr îmbrăcat în haine de culoare închisă, care s-a aplecat spre partea din stânga față a autoturismului său.

Ea a strigat la tânărul respectiv, iar de sub autoturism, din partea din față a mai ieșit un tânăr, amândoi  fugind printre blocuri.

Polițiștii au constatat că autoturismul era ridicat pe un cric improvizat și că cei doi tineri au încercat să fure catalizatorul, folosind un bomfaier.

În acest caz se fac cercetări pentru tentativa de furt calificat.


Intră acum și în grupul de