Un tânăr fără permis a accidentat un mopedist fără permis în Horodniceni. Tânărul a părăsit locul accidentului. Amândoi sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

Un tânăr fără permis a accidentat, sâmbătă seara, un bărbat fără permis care circula cu un moped pe drumul comunal 15 A, în localitatea Botești.

Potrivit cercetărilor poliției, un tânăr de 22 ani din Horodniceni, în timp ce conducea un autoturism Audi pe raza localității Botești din comuna Horodniceni, a manevrat autoturismul cu spatele fără să se asigure, ieșind în D.C. 15 A și accidentând un localnic de 75 ani care se deplasa pe un moped din direcția D.J. 209 A către Botești.

Polițiștii au constatat că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi.

După producerea accidentului acesta a părăsit locul faptei fără să anunțe poliția.

El a fost identificat la domiciliul său constatându-se că nu posedă permis de conducere, fiind testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,00.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de pe moped care a fost transportat la SJU Suceava.

Polițiștii au constatat că și acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În acest caz se continuă cercetările pentru ”părăsirea locului accidentului”, ”vătămare corporală din culpă” și două fapte de ”conducere fără permis”.


Intră acum și în grupul de