Două persoane au ajuns la spital după un accident la Stulpicani, unde o mașină care nu a acordat prioritate de trecere a intrat în coliziune cu una care circula cu o viteză peste limita legală


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu doi răniți s-a produs luni, pe DJ 177A din comuna Stulpicani.

Potrivit datelor IPJ Suceava, în jurul orei 12:45, un localnic de 32 de ani, care circula cu viteză excesivă, a efectuat un viraj spre stânga, fără să asigure și fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un localnic de 22 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

Imagine ilustrativă

După impact, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani a fost proiectat în şanţ, iar autoturismul condus de bărbatul de 22 de ani s-a izbit de un parapet de beton din zonă.

Astfel, ambii șoferi au fost ușor răniți și transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Aceştia au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, vinovăţia producerii accidentului aparţine atât conducătorului auto de 32 de ani care nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula pe drumul prioritar, cât şi conducătorului auto de 22 de ani care circula cu viteză peste limita legală.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de