Detaliile accidentului din localitatea Cumpărătura. Șoferul autocamionului, pe fundalul vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o mașină


Intră acum și în grupul de

În data de 4 februarie, un autocamion care transportă lemne și un autoturism au intrat în coliziune,marți, pe raza localității sucevene Cumpărătura. NewsBucovina a relatat despre acest accident aici.

Pe lângă asta, au devenit cunoscute circumstanțele în care s-a produs coliziunea.

Astfel, un bărbat de 33 de ani din județul Tulcea conducea, pe DN 2, în interiorul localităţii Cumpărătura, comuna Bosanci, un autocamion Man ce tracta o semiremorcă încărcată cu lemn.

Șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, după care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda Octavia care circula din sens opus, condus de un bărbat de 40 ani, din județul Bacău. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului, precum şi ușoară a doi pasageri din aceeași mașină, respectiv o femeie de 41 ani şi un bărbat de 74 ani.

Cei doi conducători auto implicați în eveniment au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a  întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de