Un pieton a fost acroșat în timp ce traversa o stradă din Suceava. Conducătoarea auto este cercetată inclusiv pentru părăsirea locului accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani, din Suceava, a fost acroșat în timp ce traversa partea carosabilă a Bulevardului Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava.

Accidentul a avut loc miercurii dimineață, în condițiile în care o soferiță de 47 de ani, din comuna Șcheia, ajunsă la intersecția străzii menționate cu Bld. George Enescu a efectuat manevra de viraj dreapta pentru a intra în parcarea unui hypermarket.

Astfel, femeia nu a observat pietonul și la acroșat ușor.

După aceasta, conducătoarea auto și pietonul au discutat, bărbatul neprezentând leziuni.

Ulterior, peste câteva ore, femeia s-a prezentat la Poliția Mun. Suceava, Biroul Rutier unde a sesizat evenimentul în care a fost implicată. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Apoi, și bărbatul s-a prezentat la spital, unde, în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu o contuzie la piciorul drept.

În aceste circumstanțe s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori ștergerea sau modificarea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de