Un sucevean cu permisul de conducere anulat pentru producerea unui accident rutier mortal, depistat la volan cu un permis care ar fi fost preschimbat în Italia


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis dosar penal față de un sucevean care a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism deși are permisul de conducere anulat în urma unui accident rutier mortal.

Astfel o patrulă de poliție  a oprit, joi, pentru control pe B-dul 1 Decembrie 1918, din Suceava un autoturism BMW, condus de un sucevean de 42 de ani.

În urma verificării în bazele de date s-a constatat că acesta figurează cu permisul de conducere categoria B, preschimbat la data de 09.05.1997, permisul de conducere fiind  ANULAT, în urma unui accident rutier mortal.

După ce  i s-au comunicat aceste aspecte bărbatul a declarat că permisul de conducere a fost preschimbat în Italia și are dreptul valabil de conducere, dar s-a constatat că suceveanul nu figurează cu permis de conducere eliberat de Italia. 

Întrucât pe timpul discuțiilor purtate cu conducătorul auto, acesta avea un comportament suspect, a fost condus la sediul Poliției Suceava pentru o verificare amănunțită cu privire la starea permisului de conducere al acestuia.

Acolo acesta a declarat că a avut în urmă cu mai mulți ani de zile un accident rutier mortal și permisul său de conducere a fost anulat.

Bărbatul este cercetat penal pentru „conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat”.


Intră acum și în grupul de