Doi tineri au fost reținuți și sunt cercetați penal pentru furt dintr-un magazin din Marginea. Aceștia au furat țigări, alcool și 100 lei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, de 16 și 21 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore fiind cercetați penal pentru furt calificat.

Cei doi au pătruns, duminică noaptea, într-un magazin din comuna Marginea. Cei doi, folosind un levier și un ciocan au spart sticla de la ușa de acces în unitate, au pătruns în interiorul magazinului de unde au sustras aproximativ 100 lei, mai multe pachete de țigarete și mai multe sticle de băuturi alcoolice apoi au părăsit incinta magazinului și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută.

Peste aproximativ 30 de minute, în centru comunei Marginea, în zona primăriei a fost identificat unul dintre cei doi, adolescentul de 16 ani, localnic, care era îmbrăcat cu o geacă asemănătoare cu cea a autorului furtului (după cum au arătat imaginile camerelor de supraveghere) și prezenta o plagă la nivelul degetului mic de la mâna stângă.

Procedându-se la efectuarea controlului corporal al acestuia s-a găsit asupra sa un pachet de țigarete marca „Wiston”, un pachet de țigarete „Viceroy” ascuns în șosete, iar în zona intimă, ascunse în lenjeria intimă au fost găsite două pachete de țigarete „Viceroy” și 59 lei, bunuri despre care a precizat că le-a sustras din incinta magazinului.

S-a stabilit că al doilea autor este tot un localnic, de 21 de ani, care a fost ulterior la domiciliul său.

Prin ordonanță s-a dispus reținerea tinerilor pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de