Atleții de la CSM Dorna și la CSȘ Rădăuți au obținut 11 medalii la concursul național „Memorialul Dorin Melinte” desfășurat la Bacău


Intră acum și în grupul de

Sportivii CSM Dorna și cei de la Clubul Sportiv Școlar Rădăuți au cucerit mai multe medalii la cea de a treisprezecea ediție a concursului național de atletism „Memorialul Dorin Melinte”, care s-a desfășurat weekendul trecut la Bacău.

La competiție au participat 364 de sportivi de la 36 de cluburi sportive din toată țară.

Întrecerea s-a adresat atleților juniori 1, 2 și 3, care au concurat la următoarele probe: 60m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 3000m, 4X200m, 4X400m, 60m garduri, înălțime, prăjină, lungime, triplusalt și greutate.

Sportivii antrenați de prof. Prâsneac Cristian la CSM Dorna Vatra Dornei, Prâsneac Alexandru și Costiuc Claudia-Ionela, au obținut două medalii de aur în proba de 800 metri și 1500 metri categoria juniori 3.

În proba de 800 metri categoria juniori 2 Kore Robert-Petru a obținut medalia de argint și colegul lui Moroșan Mihai-Alexandru a obținut medalia de bronz. Kore Robert-Petru obține și medalia de argint și în proba de 1500 metri.

În aceeași competiție au participat și sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Rădăuți, antrenați de prof. Roșcaneanu.

Astfel, Ihnatiuc Andrei, care are dublă legitimare cu CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut locul întâi în proba de 3000 metri și locul trei în proba de 1500 metri, iar Pascal Diana a obținut locul doi în proba de 400 metri și locul trei în proba 800 metri categoria junioare 2. De asemenea, sportivii Cardei Alexandru și Calancea Daniel au obținut locul doi și trei în proba de 800 metri categoria juniori 3.

La finalul competiție antrenorul Prâsneac Cristian a declarat că este fericit de evoluția sportivilor săi și a remarcat evoluția sportivei Costiuc Claudia-Ionela care vine după o operație la picior.

„Cred că suntem pe drumul cel bun pentru Naționale din martie și aș mai vrea să remarc pe sportivul Prâsneac Alexandru care obține personal best de la o cursa la altă. Aș vrea să mulțumesc celor care ne finanțează Primăria și Consiliul Local Vatra-Dornei”, a declarat acesta.


Intră acum și în grupul de