Prefectul Alexandru Moldovan a solicitat deplasarea de urgență a specialiștilor DRDP lași la podul surpat din Milișăuți. Aceștia vor stabili soluții de refacere a zonei afectate


Intră acum și în grupul de

Prefectul Județului Suceava, Alexandru Moldovan a solicitat, astăzi, directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, deplasarea, în cel mai scurt timp, unei echipe de specialiști din cadrul Direcției în vederea evaluării si stabilirii soluțiilor de refacere a zonei afectate din Milişăuţi.  

Amintim că ieri seara, pe podul orașului Milişăuţi a avut loc o surpare a trotuarului pe partea stângă din direcția Rădăuți – Suceava.

Astfel, în cadrul discuției cu prefectul sucevean directorul DRDP Iași a dat asigurări că această problemă va fi abordată cu celeritate având în vedere ca afectează siguranța traficului pietonal în zona.

La data prezentului comunicat specialiștii direcției sunt deja in drum spre Milișăuți, pentru identificarea cauzelor care au condus la această situație precum și a măsurilor necesare remedierii în cel mai scurt timp posibil.


Intră acum și în grupul de