Un pieton a murit după ce a fost accidentat grav lângă localitatea Cumpărătura. Bărbatul a fost acroșat de o mașină în timp ce traversa neregulamentar DN2 pentru a cumpăra miere de albine


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 ani, din Piatra Neamț, a ajuns în comă la spital, unde a murit la scurt timp, după ce a fost accidentat de o mașină pe DN 2, în afara localității Cumpărătura.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orelor 11:40. Precum a stabilit ancheta, bărbatul s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat. Acesta, înainte de accident, a condus o mașină pe DN 2, având direcţia de deplasare din Suceava spre Fălticeni. Apoi, bărbatul a oprit pe partea dreaptă a drumului, după care a coborât de la volan şi s-a angajat în traversarea drumului pentru a ajunge în parcarea amenajată (vis a vis de locul unde a oprit) pentru a cumpăra miere de albine. 

În acest timp, un sucevean de 73 de ani, l-a surprins şi accidentat cu mașina.

Pietonul a suferit leziuni foarte grave. Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „TCC, fractură bazin, fractură femur, fractură gambă dreapta, multiple fracturi costale, coma gradul 4”. Peste câteva ore, bărbatul a decedat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.            


Intră acum și în grupul de