Rezultatele perchezițiilor privind gruparea din domeniul comerțului cu autoturisme second-hand ce acționa și în Suceava: Șapte persoane plasate sub control judiciar și 39 de mașini în valoare de un milion de euro indisponibilizate


Intră acum și în grupul de

Inspectoratului General al Poliției Române anunță rezultatele celor 175 de percheziții desfășurate marți, în județul Suceava, București și alte 19 județe.

Astfel, potrivit unui comunicat emis astăzi, au fost indisponibilizate 39 de autovehicule, în valoare de peste un milion de  euro. Totodată, de la locațiile unde s-a descins au fost ridicați aproximativ 120.000 euro în numerar (lei și valută).

Amintim că perchezițiile au avut loc în cadrul a cinci dosare penale în care sunt cercetate fapte de evaziune fiscală în domeniul comerțului intracomunitar cu autovehicule second-hand. Prejudiciul cauzat este de peste 35.000.000 de lei.

Pa lângă asta, au fost puse în aplicare 19 mandate de aducere. În ceea ce privește măsurile preventive, procurorul de caz a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de șapte persoane. Ieri, 26 februarie, au fostderulate activități de instituire a măsurilor asigurătorii.

În continuare, în vederea întregirii probatoriului, investigațiile sunt continuate.


Intră acum și în grupul de