Detaliile accidentului de la Gura Humorului, cu cinci persoane și trei vehicule implicate


Intră acum și în grupul de

Marți dimineața, două mașini și un autotren au intrat în coliziune în orașul Gura Humorului. În cele trei vehicule se aflau cinci persoane, una fiind rănită.

Potrivit primelor cercetări, impactul s-a produs din cauza că șoferul autotrenului, un tânăr de 24, din comuna Mălini, nu a păstrat o distanță suficientă faţă de autovehiculul care se deplasa în faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de către un bărbat de 79 ani, din or. Gura Humorului, care oprise aproape de axul drumului cu intenţia de a efectua virajul la stânga pe str. Bogdăneasa, iar în urma impactului violent, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală stânga cu autoturismul condus de către un localnic de 43 ani, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, pasager pe bancheta din stânga spate a autoturismului Opel Vectra, care a fost transportată mai întâi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în toate cazurile, fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de