Prorectorul USV, Mihai Dimian critică inițiativa de a folosi căminele USV ca spații pentru carantină, iar Asociația studenților a inițiat o petiție pentru utilizarea în acest sens a proprietăților confiscate și a celor aflate în sechestru


Intră acum și în grupul de

Prorectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Mihai Dimian se arată nemulțumit de faptul că a fost solicitat USV disponibilul de spații pentru carantină.

„Deoarece a fost solicitat USV disponibilul de spații pentru carantină, aș dori să fie publicată și lista de spații disponibile pentru carantină în vilele celor care au luat mită,” a scris Dimian pe Facebook.

La scurt timp, Asociația Studenților din Universitatea Suceava a pornit petiția on-line pentru utilizarea temporară a proprietăților confiscate și a celor aflate în sechestru.

Prorectorul consideră că aceasta este „o soluție constructivă la o solicitare îngrijorătoare din partea autorităților publice”.

„Folosirea unui cămin școlar sau universitar ca spațiu de carantină va genera o teamă continuă a copiilor și tinerilor care urmează să revină în acele spații. Pe de altă parte, faptul că nu avem spații pentru situații de urgență se datorează tocmai furtului din banul public. Deci să trăiască cei care au furat cu această temere în viitor nu tinerii care nu au nicio vină,” a precizat Prorectorul USV.


Intră acum și în grupul de