DSP Suceava suspendă programul de audiențe până în 31 martie, iar relaționarea se va face prin mijloace electronice


Intră acum și în grupul de

Director Executiv al DSP Suceava, Ec. Silvia Boliacu, a anunțat, astăzi, accesul în Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava va fi permis strict pentru situații urgente.

Această măsură a fost adoptată având în vedere specificul activității desfășurate de către DSPJ Suceava în actualul context epidemiologic generat de evoluția infecțiilor cu SARS-CoV-2 la nivel național și întrucât întregul personal al instituției este angrenat în acțiunile de monitorizare, supraveghere și control.

Astfel, DSP Suceava solicităm ca relaționarea să se realizeze electronic prin intermundiul adreselor de e-mail: [email protected]/[email protected] și/sau telefonic la numărul de telefon 0230/514557 unde apelul se va redirecționa către compartimentele de specialitate.

Excepție face personalul medico-sanitar care colaborează direct cu DSP.

Totodată, la intrarea în instituție, persoanele se vor dezinfecta pe mâini, cu dezinfectantul pus la dispoziție de unitate. Persoanele vor aștepta la parter, personalul care asigură paza instituției anunțând compartimentele de specialitate.

Predarea probelor pentru laboratoarele de microbiologie/chimie și eliberarea rezultatelor se va face la camera de primire probe de la parterul DSP Suceava.

Pe lângă asta, se restricționează accesul persoanelor străine la etajele superioare ale instituției.

De asemenea, se suspendă programul de audiențe până la data de 31.03.2020 cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației.


Intră acum și în grupul de