Ștefan Mandachi își pune gratuit Hotelul de 4 stele la dispoziția cadrelor medicale din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Ultimele patru etaje ale Hotelului MANDACHI din Suceava ceea ce înseamnă 80 de camere de 4 stele vor fi  puse gratuit la dispoziția cadrelor medicale din întreg județul Suceava care sunt suspecte de infectare cu coronavirus sau care nu doresc să meargă acasă la familie pentru izolare sau pentru odihnă.

Managerul complexului de 4 stele, Gabriel Melniciuc a declarat joi că hotelul a fost închis și că după discuțiile purtate cu Ștefan Mandachi, proprietarul întregii afaceri, s-a decis ca hotelul  să fie pus la dispoziția medicilor, infirmierelor, asistentelor, voluntarilor și tuturor celor care lucrează pentru spitalele din județul Suceava și care nu doresc să pună viața familiilor lor în pericol pe perioada cât lucrează în Spitale.

”Camerele vor fi puse la dispoziția cadrelor medicale care nu se pot întoarce acasă de frica de a nu-și infecta familia. Nu neapărat că sunt bolnave sau nu de coronavirus. Nu ne trebuie nici un ban din partea statului. Nu vrem nimic.”, a spus Gabril Melniciuc, care a adăugat că ”oferim doar cazare și o masă caldă pe zi. Pentru că suntem preocupați de sănătatea angajaților noștri nu putem pune la dispoziția cadrelor medicale și restul serviciilor complementare cum ar fi curățenia din camere. Camerele vor fi puse la dispoziția cadrelor medicale și acestea le vor distribui în funcție de urgențe”

Stefan Mandachi, proprietarul complexului

În plus Mandachi a anunțat că le va asigura celor cazați în hotelul său, zilnic, și câte o masă, în regim de catering, de la Restaurantul SPARTAN.

În plus, Salonul de nunți și evenimente MAGNIFICUS PLAZA va fi golit de mese și scaune și va fi pus gratuit la dispoziția antreprenorilor suceveni care doresc să realizeze urgent măști de protecție.

”Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital și poliție. Noi asigurăm doar paza. În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering. Ofer GRATUIT toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de mașini de cusut în incinta acestor spații!”, a ținut să precizeze Ștefan Mandachi.

Nr de contact pentru cei interesați este 0330/111999


Intră acum și în grupul de