Dosar penal pentru un tânăr care a condus băut și fără permis. Acesta, împreună cu prietenii aflați în mașină, au încercat să fugă pedestru de la polițiști


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani, din orașul Milișăuți, are probleme serioase cu legea după ce a fost prins băut și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate.

Mai exact, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o patrulă de poliție care se afla la serviciu în municipiul Rădăuți a observat un autoturism marca Mercedes Benz, care a oprit brusc pe partea dreaptă a străzii Calea Cernăuți.

Apoi, la vederea autospecialei de poliție cei patru ocupanți au coborât în grabă din autoturism intenționând să se îndepărteze de acesta în fugă. Cei patru bărbați au fost urmăriți până pe strada Calea Cernăuți, unde au fost interceptați și legitimați.

Din verificările efectuate s-a constatat că autoturismul marca Mercedes Benz ce a avea aplicate numerele de înmatriculare provizorii, a fost condus de către tânărul de 26 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

De asemenea numerele de înmatriculare provizorie aplicate pe autoturism aparțin unui autoturism marca VW Golf, iar autoturismul Mercedes Benz nu este înmatriculat .

Astfel, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care și-a dat consimțământul și i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei .

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor  de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” , ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere’’ și ,,conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu o alcoolemie peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.


Intră acum și în grupul de