Persoane aflate în autoizolare implicate într-un accident la Broșteni provocat de un șofer băut care circula cu viteză mare. Acesta și alți doi pasageri din autoturism ar fi trebuit să stea în autoizolare


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier cu două mașini și patru persoane implicate a avut loc duminică seara, pe DN 17B din orașul Broșteni.

Potrivit IPJ Suceava, inițial polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un autoturism care circulă cu mare viteză prin localitate. Când polițiștii au identificat mașina, aceasta deja se afla intrată într-un mal de pământ din afara părții carosabile în zona străzii Bistriței din localitate.

Imagine ilustrativă

Până a ajunge în afara părții carosabile, autoturismul a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă regulamentar de un bărbat de 39 de ani.

Șoferul vinovat de accident este un localnic de 29 de ani, iar în mașină se mai aflau n localnic de 21 de ani și fratele șoferului, respectiv un bărbat de 39 de ani.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, cei trei se află în autoizolare la domiciliu, motiv pentru care, a fost sesizată Direcția de Sănătate Publică Suceava în vederea sancționării acestora, fiind dispusă măsura introducerii în carantină a celor trei pe raza orașului Gura Humorului.

De asemenea, șoferul de 29 de ani avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De menționat că din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.       

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de