O suceveancă a fost rănită într-un accident rutier la Bosanci. Femeia nu a acordat prioritate de trecere unui alt vehicul și a intrat în coliziune cu acesta


Intră acum și în grupul de

O femeie de 43 de ani, din municipiul Suceava, a fost rănită într-un accident rtuier ce a avut loc marți, pe strada Agronomului din comuna Bosanci.

Femeia, fiind la volanul unei mașini, a ajuns la intersecția cu străzilor Agronomului și Alexandru cel Bun, unde nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei cu semiremorcă conduse regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din comuna Verești, intrând în coliziune cu aceasta.

Astfel, șoferița rănită a fost transportată la spital. Din cauza leziunilor suferite, ea nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La rândul său, conducătorul auto de 31 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de