O gospodărie din Stulpicani a fost distrusă de un incendiu produs din cauza unui scurtcircuit


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la o gospodărie din comuna Stulpicani. Au ars mai multe anexe, iar casa a rămas fără acoperiș.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la ora 14:49, iar la fața locului s-au deplasat pompierii militari cu patru autospeciale.

Imagine ilustrativă

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la  anexele gospodărești și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat seara, la ora 19:00, iar până atunci au ars o șură și o magazie, pe o suprafață de 33 mp,  un adăpost de animale pe 66 mp, acoperișul camerei centralei pe 39 mp, o bucătărie de vară pe 12 mp și acoperișul casei de locuit pe 64 mp. Au mai fost afectate de incendiu obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice și altele. S-a degradat fațada casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Cu toate acestea, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

Sursa precizează că incendiul a izbucnit din adăpostul de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect, neizolat corespunzător.


Intră acum și în grupul de