Un bărbat în carantină instituționalizată a distrus ușa unui centru de carantină din Cacica pentru a se întâlni cu fratele său care i-a adus un pachet. Bărbatul este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Primele dosare penale privind săvârşirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor încep a fi înregistrate în județul Suceava.

Astfel, în data de 30 martie, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a fost înregistrat un astfel de dosar.

Concret, este vorba despre un incident produs în data de 26 martie, seara. Un bărbat, fiind deranjat de faptul că fratelui său nu i-a fost permis accesul pentru a-i aduce un pachet în centrul de carantină “Casa Domnească” de pe raza localităţii Cacica unde era internat, a ieşit din camera unde era cazat, a distrus uşa de acces de pe palierul în care se afla şi a ieşit afară în curtea centrului de carantină, intrând în contact cu fratele său, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

UPDATE:

Hotel Casa Domneasca din Cacica a reacționat la postarea News Bucovina, rugând să fie făcută urmatoarea corectură: „Persoana pentru care s-a intocmit dosar penal este în carantina DAR NU A FOST TESTATA PENTRU CORONAVORIS SI NICI NU A SEMNALAT SIMPTOME IN ACEST SENS.”


Intră acum și în grupul de