Un sucevean s-a spânzurat cu o curea de creanga unui copac. Bărbatul locuia de două săptămâni doar cu soacra sa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a spânzurat duminică dimineața cu o curea de creanga unui copac de pe strada Victoriei.

Potrivit verificărilor Poliției Suceava, în parcarea situată în municipiul Suceava, strada Victoriei, între blocurile cu numerele E 17 și E18, a fost identificat un bărbat decedat, spânzurat cu o curea de o creangă din partea inferioară a unui copac, cu picioarele atârnând pe sol.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani locuia împreună cu soacra într-un imobil din apropiere, soția și fiica fiind plecate de circa două săptămâni să locuiască la niște prieteni din localitatea Siret.

Soacra bărbatului a spus că acesta s-a trezit dimineața și a mers pe balcon căutând o bucată de sfoară, fără a preciza pentru ce anume și a ieșit din casă în jurul orelor 08:00 și nu a mai revenit.

Verificările au mai stabilit că bărbatul a manifestate tulburări comportamentale fără însă a fi diagnosticat în acest sens.

Bărbatul nu figurează în evidențe ca fiind suspect de infectare cu Covid 19.

În acest caz se va efectua, luni, necropsia și se fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor care interesează cauza.


Intră acum și în grupul de