Continuă verificările polițiștilor în localitățile sucevene privind respectarea măsurilor impuse de ordonanțele militare. Mai mulți polițiști și o grupă SAS au acționat în comunitățile de rromi din Gura Humorului, Valea Moldovei și Capu Codrului


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de duminică, 5 aprilie, polițiști din Gura Humorului au acționat pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus – COVID 19. Amintim că astfel de acțiuni au avut loc anterior și în alte localități sucevene.

La acțiune au participat doi polițiști din cadrul SIC Suceava, cinci polițiști din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului și o grupă SAS, care au acționat pe raza orașului Gura Humorului, comunei Valea Moldovei și a comunei Capu Codrului, unde sunt comunități de rromi.

Astfel, au fost legitimate 147 persoane, controlate 73 de autovehicule și verificate 25 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. Totodată, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.500 lei din care 12 (15.000 lei) pentru nerespectarea ordonanței militare nr. 3.


Intră acum și în grupul de