Spargere la o firmă de distribuire a sistemelor de securitate din Suceava. Hoții au declanșat alarma au abandonat bunurile furate și au fost surprinși pe camerele de supraveghere


Intră acum și în grupul de

Hoții au încercat să fure în noaptea de duminică spre luni mai multe panouri electrice din depozitul unei societăți de distribuire a sistemelor de securitate din Suceava.

Firma, cu sediul în  municipiul Suceava și punct de lucru în comuna Șcheia are ca domeniu de activitate distribuirea sistemelor de securitate.

Luni dimineața în jurul orei 02.30, persoane necunoscute, au pătruns în interiorul societății, prin disclocarea unei porțiuni din gardul împrejmuitor, declanșând totodată  sistemul de alarmă al societății la ora 02.44.

Cu ocazia cercetării la fața locului au fost identificate în partea sud-estică a halei 6 panouri electrice, ce au fost abandonate de autori.

În zona comiterii faptei au fost identificate camere de supraveghere video ce au surprins momentul comiterii faptei, care urmează a fi ridicate în vederea valorificării acestora.


Intră acum și în grupul de