USV oferă consultații gratuite antreprenorilor locali, axate pe gestiunea crizei generate de epidemia de Covid 19


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava anunță că, prin Laboratorul de Incubare a Afacerilor (INCUBAF), oferă antreprenorilor servicii gratuite de consultanță în afaceri, axate pe gestiunea și managementul crizei generate de epidemia de Covid 19.

„Începând cu data de 24 aprilie, serviciile de consultanță sunt oferite de experții din cadrul INCUBAF, la care se adaugă alți colegi din USV, Camera de Comerț și Industrie Suceava și experți din industrie care și-au manifestat deja disponibilitatea sau alți specialiști pe care dorim să îi atragem,” precizează USV printr-un comunicat de presă.

În acest sens, pe pagina Grow with USV, universitatea suceveană a creat un forum unde antreprenorii pot adresa întrebări referitoare la problemele cu care se confruntă, iar experții avizați vor răspunde în maxim două zile.

“Vom discuta, consilia și vom testa împreună reziliența antreprenorială din județul Suceava și din Regiunea de Nord-Est. Domeniile pe care dorim sa le acoperim sunt domeniile de bază ale antreprenorialului: management, marketing, finanțe-contabilitate, juridic,” menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de