Un șofer băut din Rădăuți care conducea cu viteză a intrat în porțile unui imobil. Bărbatul nu s-a lăsat și a mers mai departe, oprindu-se într-un gard


Intră acum și în grupul de

Un șofer băut din Rădăuți a reușit, sâmbătă seara,  în câteva minute să intre cu mașina în porțile unui imobil din municipiu, iar pentru că era decis să meargă mai departe a continuat deplasarea și s-a oprit în gardul unui al imobil.

Potrivit cercetărilor, un bărbat de 36 de ani din Rădăuți a condus sâmbătă seara un autoturism Volvo pe str. Eracle Porumbescu din Rădăuți, iar când a ajuns la intersecția cu str. Măcelarilor, pe un sector de drum în curbă la dreapta, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, dar și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă și a lovit porțile unui imobil.

După impact, șoferul și-a continuat deplasarea spre str. Putnei și ajungând în dreptul unui alt imobil, în curbă la stânga, a pierdut din nou controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul și a lovit gardul imobilului.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Rădăuți unde a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că avea o concentrație de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Intră acum și în grupul de