Bilanțul ultimelor 24 de ore: 57 suceveni au fost amendați pentru că au încălcat restricțiile privind circulația persoanelor. În total au fost aplicate amenzi în valoare de aproape 250.000 lei


Intră acum și în grupul de

Forțele de ordine continuă să execute acțiuni în contextul Covid 19. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost efectuate 51 de misiuni, în cadrul cărora au fost verificate 461 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

În același context, potrivit Prefecturii Suceava, au fost aplicate 102 amenzi, în valoare totală de 237.220 lei. Totodată au fost constatate două infracțiuni, fiind înregistrat un dosar penal în care este cercetată o persoană.          

Tot în perioada de referință au fost depistate 55 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 87.540 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat zece fapte de natură contravențională (două pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 8 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 9915 lei (4000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 5915 alte contravenții în context). Totodată au fost constatate trei infracțiuni.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 495 de cadre M.A.I. (din care 394 de polițiști, 97 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 108 polițiști locali și 23 militari MApN., organizate în 272 de patrule, din care 157 patrule de poliție, 43 patrule mixte (din care 5 patrule mixte polițist – jandarm, 4 patrule mixte polițist – polițist de frontieră și 34 de patrule mixte polițist – polițist local), 37 de patrule independente de jandarmi și 35 de patrule de poliție locală.


Intră acum și în grupul de