O bătrână a fost grav rănită de o mașină în timp ce traversa neregulamentar o stradă din Rădăuți. Șoferul a părăsit locul accidentului și este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

O femeie de 78 de ani, din Rădăuți, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost acroșată de o mașină.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc miercuri dimineața.

Femeia traversa neregulamentar strada 22 Decembrie din municipiul Rădăuți moment în care a fost acroșată cu oglinda stângă a unei mașini conduse de un bărbat de 71 de ani, din comuna Burla.

În urma impactului femeia a fost rănită grav fiind transportată, cu ambulanța, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, șoferul a așteptat ca femeia să fie preluată de către ambulanță, dar nu a sesizat organele de cercetare penală și a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de către poliţişti în timp ce se deplasa spre domiciliu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de