Bilanțul ultimelor 24 de ore: Trei suceveni sunt cercetați penal, iar 25 au fost amendați pentru că au încălcat restricțiile privind circulația persoanelor

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au executat 68 de misiuni în contextul Covid 19, în cadrul cărora au fost verificate 522 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.       

Totodată, au fost constatate și aplicate 31 de amenzi, în valoare totală de 49.725 lei. Totodată au fost constatate trei infracțiuni în context, fiind înregistrat un dosar penal în care au fost cercetate trei persoane.   

În perioada de referință au fost depistate 25 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 47.000 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 15 fapte de natură contravențională (6 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 9 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 10305 lei (6000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 4305 alte contravenții în context).

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 472 de cadre M.A.I. (din care 374 de polițiști, 94 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 108 polițiști locali și 28 militari MApN.

loading...