Jandarmii suceveni au prins un adolescent de 14 ani care împreună cu alți tineri au furat mai multe piese auto din metal dintr-un imobil din Pătrăuți


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 14 ani a fost prins, miercuri noaptea, în timp ce transporta în căruță mai multe piese auto furate. Acesta a fost observat de un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava pe strada Agronomului din Șcheia.

Adolescentul din Șcheia avea în căruță 17 jante auto din aluminiu, două jante auto din tablă, două compresoare auto pentru instalația de climatizare și două cabluri metalice pentru transfer curent.

Fiind întrebat despre proveniența bunurilor, adolescentul a afirmat că acestea au fost sustrase din curtea unui imobil din localitatea Pătrăuți. De asemenea, a menționat că în jurul orei 21:00, împreună cu alte trei persoane, a pătruns în incinta respectivă și a încărcat bunurile în atelajul hipo în vederea transportării acestora la domiciliu și a valorificării lor ulterioare.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de furt calificat.

La rândul său, adolescentul și bunurile transportate au fost predate Secției de Poliție Rurală Dărmănești în vederea continuării cercetărilor și identificării celorlalți tineri.


Intră acum și în grupul de