O femeie a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit la o cabană de locuit din Slătioara. Incendiul a fost lichidat înainte să se propage la arborii din apropiere


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă e 87 de ani a suferit arsuri, vineri după amiaza, în urma unui incendiu care a cuprins o cabană de locuit din Slătioara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt Alin Găleată, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Râșca și Bogdănești, au intervenit, vineri, timp de aproape cinci ore, cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană de locuit, din satul Slătioara, comuna Râșca.

La sosirea echipajelor de intervenție ardea construcția din bârne de lemn, cu pericol de propagare la arborii din apropiere.

Pompierii paramedici SMURD au preluat o femeie, în vârstă de 87 de ani, care avea arsuri la nivelul feței și pe mâini. Militarii i-au acordat primul ajutor medical, după care au transportat-o la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Fălticeni.

În incendiu au ars cabana de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 mp, elemente de mobilier, aparate electrocasnice și alte bunuri din interior. S-au degradat pereții portanți ai clădirii.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.


Intră acum și în grupul de