Jandarmii suceveni au găsit țigări de contrabandă într-un chioșc din bazarul din Rădăuți. Femeia care le vindea spune că nu știe cum au ajuns țigările acolo

Un echipaj de jandarmerie a depistat, sâmbătă, în bazarul situat în zona centrală a municipiului Rădăuți, o femeie în vârstă de 46 de ani, localnică, ce oferea spre vânzare țigarete de proveniență extracomunitară, potrivit IJJ Suceava.

 În urma controlului efectuat la chioșcul metalic aparținând persoanei în cauză, jandarmii au găsit 1.142 pachete de țigarete ce aveau aplicate timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.

Fiind întrebată cu privire la proveniența bunurilor, femeia a afirmat că ea comercializează doar produse de uz gospodăresc, că țigaretele nu îi aparțin și că nu cunoaște modul în care acestea au ajuns în chioșc.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de contrabandă, iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării și vor fi predate Poliției Municipiului Rădăuți pentru continuarea cercetărilor.

loading...